Vioolles


In 2002 ben ik begonnen met het geven van vioolles. Je kunt bij mij terecht voor klassiek en veelgebruikte methodes (o.a. Suzuki, Fiddle Time, Methode van de 21ste eeuw), maar het kan ook anders. Ik geef ook les in Iers, Balkan en Jazz/Impro. Bij deze muziek is het goed mogelijk om je eigen variaties te bedenken of om je eigen solo te spelen. Ik kan je leren akkoorden te spelen en te improviseren over een akkoordenschema. Dit is niet gebruikelijk bij violisten, maar toch heel leuk om te doen. Mijn lessen zijn op maat, jouw specifieke wensen zijn belangrijk, zoals bijvoorbeeld leren vibreren, positie spelen of meespelen met je lievelingspopsong ...

Behalve op akoestische viool kun je ook les krijgen op de elektrische viool met al zijn effectmogelijkheden of op een Erhu, een eeuwenoude tweesnarige Chinese viool.

elektrisch en Erhu
vioolles
muziekactiviteiten
keyboardles
computerles
voorspeelavond

Ik geef les op dinsdag en vrijdag in het Trefpunt in Beijum, Beijumerweg 17, 9737 AB Groningen, 0505422807 (route). Je kunt kiezen voor lessen van 30, 45 of 60 minuten. Dat kan wekelijks, tweewekelijks of op afspraak. Voor mijn tarieven klik hier. In de schoolvakanties geef ik geen les.

Graag nodig ik je uit voor een gratis proefles. Dan kunnen we kennismaken en kan ik je wat laten horen en zien, zonder dat het je tot iets verplicht.

Naast vioolles geef ik muziekactiviteiten voor jonge en/of gehandicapte kinderen. Hele jonge kinderen zijn soms nog niet toe aan de ‘moeilijke’ viool. Ik werk veel met liedjes, fantasie en combineer dat met bewegen en allerlei speelse ritmische- en melodische oefeningen. Verder geef ik keyboardles (voor beginners), computerles en organiseer ik workshops.